Politik for forsendelse

Forsendelses- og leveringspolitik

Vi sender vores produkter til de fleste lande i verden. Selvom vi bestræber os på at levere varer inden for den tidsramme, vi angiver, kan vi ikke garantere eller påtage os ansvar for leverancer, der sker uden for denne tidsramme. Da vi er afhængige af tredjepartsfragtfirmaer til at lette vores kunders leverancer for os, kan vi ikke acceptere ansvar for udlæg eller andre omkostninger, der opstår på grund af forsinkede leverancer.

Ordrer afsendes typisk inden for 1-2 dage fra det tidspunkt, hvor ordren er afgivet. Leveringstiden er angivet på check ud-siden, da leveringsdage varierer afhængigt af region og vægt. Forsendelsesomkostningerne beregnes afhængigt af leveringsadressen og ordrens vægt.

Hvis du ønsker at modtage din ordre hurtigere, kan du opgradere forsendelsen mod et ekstra gebyr. Vær opmærksom på, at der kan opstå uforudsete omstændigheder som f.eks. toldforsinkelser, som vi ikke kan kontrollere, og der kan også opstå forsinkelser, hvis der er en kommende højtid.

Vi er ikke ansvarlige for leverancer, der er påvirket af told, naturbegivenheder, kurerfejl, strejker eller forsinkelser, og heller ikke for ekstra gebyrer, told eller back end-gebyrer. Der vil ikke blive givet nogen refusion under disse omstændigheder. Hvis kureren ikke har leveret, og det er bevist med sporingsnummeret, at ordren ikke blev gennemført, kan vi kun løse dette med en ny forsendelse.


VIGTIGT:

Vi er ikke ansvarlige, hvis en pakke ikke kan leveres på grund af manglende, ufuldstændige eller forkerte destinationsoplysninger. Vi refunderer ikke pakker, der returneres til afsenderen uanset årsag. Indtast venligst de korrekte forsendelsesoplysninger, når du tjekker ud. Hvis forsendelsesoplysningerne ikke er indtastet korrekt, før din vare bliver sendt, er vi ikke ansvarlige for den mistede pakke. Hvis du opdager, at du har lavet en fejl i dine forsendelsesoplysninger, bedes du sende os en e-mail på support@dolcilusso.com så hurtigt som muligt. Vi vil ikke være i stand til at give fuld refusion. Vi vil dog være i stand til at give dig en ny forsendelse til en pris af $15 for forsendelse.